Cauta
Home Produse Domenii de Utilizare Sisteme de Rasini Contact
Cautari Asemanatoare

vopsea beton

Hidrodur

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Se utilizeaza la tratarea partilor constituiente din beton ale podurilor, constructiilor civile si industriale, fundatiilor, conductelor, zonelor de trafic pietonal sau industrial, drumurilor, platformelor betonate, rezervoarelor de apa potabila si uzata la interior si exterior, bailor si dusurilor, la curatirea si dezodorizarea locatiilor pentru animale.

Tratarea cu Hidrodur-810 a sapelor din beton de clasa inferioara conduce la o c

detalii hidrodur

Lac beton-antievaporare

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
La mentinerea umiditatii in betoanele proaspat turnate sau decofrate evitand uscarea prematura a betonului. O evaporare rapida a apei din stratul de beton, fenomen frecvent intalnit in zilele calduroase, conduce la o hidratare insuficienta a acestuia, caracteristicile mecanice fiind puternic afectate. Suplimentar antievaporantul impiedica eroziunea si prafuirea suprafetelor din beton prin realizarea unei bariere impotriva gazelor de esapament, bi
detalii lac beton-antievaporare

Lac acrilic mat pentru beton si piatra

categorie: lacuri
sistem rasini: acrilic
Lacul mat poate fi aplicat in forma de livrare sau usor diluat in functie de porozitatea betonului sau pietrei. Suprafata ce urmeaza a fi lacuita trebuie sa fie uscata, desprafuita fara pete de ulei sau alte impuritati. Temperatura de lucru poate fi cuprinsa intre 5 si 35 °C si o umiditate relativa a mediului de pana la 80%. Timpul de uscare este cuprins intre 5 si 8 ore in functie de temperatura, conditii atmosferice, curenti de aer si grosimea
detalii lac acrilic mat pentru beton si piatra

Lac poliuretanic mat pentru beton si piatra

categorie: lacuri
sistem rasini: uretanic
Pe suprafata de beton sau piatra se aplica intai un strat de grund de imbibare epoxidic apoi dupa 24 de ore se aplica lacul poliuretanic mat. Se prefera aplicarea ca prim strat a unui grund epoxidic deoarece are o toleranta mai mare la umiditate si o aderenta mai buna la suprafata din beton in schimb o rezistenta mai redusa la UV. Pelicula dupa uscare rezista la umiditate, apa sarata sau agenti chimici cu agresivitate medie, nu se inmoaie la radi
detalii lac poliuretanic mat pentru beton si piatra

Lac acrilic pentru beton

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia suprafetelor din beton neted sau amprentat. Dupa uscare pelicula de lac limiteaza penetrarea in structura betonului a ionilor de clor, a bioxidului de carbon si apei, factori determinanti in procesul nedorit de macinare a betonului. Se aplica usor cu rola, pensula sau prin pulverizare in 1-2 straturi. Pelicula formata este rezistenta la radiatii UV si nu se albeste in prezenta apei. Suprafata din beton dupa lacuire poat
detalii lac acrilic pentru beton

Praf antilipire-beton amprentat

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
Praful decofrant, antilipire, nu afecteaza calitatea suprafetei betonului amprentat, betonul putand fi ulterior protejat cu un lac rezistent la umiditate si UV. Ambele produse, “praf antilipire” si “lac pentru beton amprentat” sunt realizate in cadrul societatii noastre, colorarea realizandu-se la cerere.
detalii praf antilipire-beton amprentat

Vopsea clorcauciuc

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor din metal, lemn si beton, la interior sau exterior. Dupa uscare pelicula de vopsea prezinta o rezistenta sporita la foc, intarziind propagarea flacarii datorita compozitiei sale chimice.
detalii vopsea clorcauciuc

Vopsea lavabila

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul este destinat vopsirii zidariei atat interioare cat si exterioare. Are aspect mat, permitand respiratia peretilor.
detalii vopsea lavabila

Lac acrilic pe baza de solventi pentru beton

categorie: lacuri
sistem rasini: acrilic
Se utilizeaza la impregnarea suprafetelor din beton normal sau amprentat. Dupa uscare confera suprafetei un aspect semimat sau lucios, rezistenta la apa, bioxid de carbon si UV. Se poate utiliza la interior sau exterior, impiedica prafuirea sau cretarea betonului.
detalii lac acrilic pe baza de solventi pentru beton

Vopsea lavabila silicatica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la decorarea cladirilor la exterior si interior. Nu se utilizeaza pe suprafete din gips, gips-carton, asbest, suprafete moi si/sau elastice.
detalii vopsea lavabila silicatica

Vopsea antiderapanta

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Vopseaua clorcauciuc antiderapanta seria E-900AD se utilizeaza la vopsirea suprafetelor circulate ale navelor maritime sau fluviale de uz comercial sau agrement. Suprafata rugoasa obtinuta dupa vopsire reduce pericolul de alunecare pentru personalul aflat pe nava evitand astfel accidentarile.
detalii vopsea antiderapanta

Vopsea termoreflectiva-vopsea pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Avantajele vopselelor termoreflective: 1.Imbunatatesc confortul oamenilor din interiorul cladirilor in zilele puternic insorite prin reflecsia radiatiilor infrarosii incidente pe acoperis si pereti. 2. Reduc consumul de energie electrica prin scurtarea timpului de functionare a aparatelor de aer conditionat. 3. Participa la mentinerea unei temperaturi reduse in orase. 4. Reduc variatiile mari de temperatura a peretilor si acoperisurilor, impi
detalii vopsea termoreflectiva-vopsea pe baza de apa

Vopsea antivegetativa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul serveste la vopsirea submersa a unei nave maritime sau la vopsirea unor recipienti cu utilizare in zone umede si calde.
detalii vopsea antivegetativa

Email epoxi

categorie: vopsea, email
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat vopsirii suprafetelor din metal, beton si lemn.
detalii email epoxi

Grund epoxi cu zinc G300Zn

categorie: grunduri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat utilizarii in zone cu umiditate ridicata, la protectia interioara a rezervoarelor de apa potabila sau menajera; asigura o protectie electrochimica la coroziune (asemanator suprafetelor zincate). In sistem cu vopseaua epoxidica intermediara si vopseaua poliuretanica, ca ultim strat constituie unul dintre cele mai avansate sisteme de protectie anticoroziva. Aceste sisteme sunt utilizate la protectia suprafetelor metalice din
detalii grund epoxi cu zinc g300zn

Lac epoxidic

categorie: lacuri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat utilizarii ca lac de etansare a recipientilor din tabla sau la imbibarea suprafetelor de beton inainte de vopsire.
detalii lac epoxidic

Email alchidic E510

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat protectiei anticorozive si in scop decorativ pentru suprafetele din lemn, metal (fier, otel, fonta), zidarie sau beton, la interior sau exterior.


detalii email alchidic e510

Email alchidic E530

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor din metal, lemn sau beton.
detalii email alchidic e530

Chit nitro de stropit

categorie: chituri
sistem rasini: nitrocelulozic

Produsul este destinat uniformizarii suprafetelor din lemn, metal sau beton.


detalii chit nitro de stropit

Chit de cutit

categorie: chituri
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este destinat uniformizarii suprafetelor din lemn, beton si zidarie, la chituirea imbinarilor placilor din gips-carton, la fixarea placilor termoizolante si fonoizolante.


detalii chit de cutit

Lac epoxidic pe baza de apa

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Lacul epoxidic pe baza de apa se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din lemn, beton(neted sau amprentat) gips-carton, polistiren expandat. Se utilizeaza numai la interior. Dupa intarire devine rezistent la solventi, uleiuri, apa si solutii de detergenti. Pelicula uscata este neteda, transparenta si dura. Produsul se aplica cu rola, pensula sau prin pulverizare in 1-2 straturi.
detalii lac epoxidic pe baza de apa

Vopsea lavabila siliconica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul se utilizeaza la protectia si decorarea cladirilor la exterior si interior.
detalii vopsea lavabila siliconica

Adeziv constructii

categorie: adezivi
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este destinat folosirii ca adeziv de interior la lipirea gresiei, faiantei, hartiei, cartonului, materialelor termoizolante (vata de sticla, bazaltica, polistiren expandat, impaslitura textila, etc).

Produsul poate fi utilizat ca adaos in compozitia zugravelilor, betoanelor si mortarelor inbunatatind elasticitatea si adezivitatea acestora, ca amorsa prin diluare cu apa.


detalii adeziv constructii

Amorsa

categorie: diverse
sistem rasini: epoxidic

Produsul este destinat folosirii in urmatoarele scopuri:

  • pentru tratarea suprafetelor din beton sau zidarie pentru a imbunatatii rezistenta la medii chimice umiditate si prafuire
  • ca grund de imbibare inaintea aplicarii unei vopsele epoxidice sau pardoseli autonivelante
  • pentru impermeabilizarea betonului din piscine , bazine de inot, etc
  • aplicarii pe suprafete orizontale si verticale, aplicarii pe be
detalii amorsa

Email alchidic E550

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor metalice (otel, fonta, cupru, bronz), dar si a suprafetelor din lemn si beton.
detalii email alchidic e550

Lac alchidic L510

categorie: lacuri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive si in scop decorativ a suprafetelor din lemn, metal (fier, otel, fonta), zidarie sau beton, la interior sau exterior.
detalii lac alchidic l510

Grund alchidic G530

categorie: grunduri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor din metal, lemn, beton.
detalii grund alchidic g530

Email clorcauciuc

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei si decorarii suprafetelor din otel, fonta, beton si lemn; prezinta rezistenta sporita la medii chimice (acizi, baze, uleiuri, apa), precum si o rezistenta sporita la foc.
detalii email clorcauciuc

Lac clorcauciuc

categorie: lacuri
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor din metal, lemn si beton cu precadere in zone umede, la interior si exterior. Dupa ucare pelicula de lac prezinta rezistenta sporita la foc, intarziind propagarea flacarii datorita compozitiei sale chimice.
detalii lac clorcauciuc

Lac alchidic L530

categorie: lacuri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei suprafetelor din metal, lemn si beton.
detalii lac alchidic l530

Email acrilic pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Emailul acrilic pe baza de apa seria E-810AC se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din metal (otel-carbon,zinc), grunduri anticorozive vechi, lemn, zidarie, beton, gips carton, polistiren expandat sau extrudat, tigle, carton ondulat. Pentru vopsiri noi suprafetele din otel-carbon trebuie grunduite cu un grund clasic pe baza de solvent sau cu un grund anticoroziv pe baza de apa seria G-810AC.
detalii email acrilic pe baza de apa

Email epoxidic pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Emailul epoxidic pe baza de apa se utilizeaza ca si emailul epoxidic clasic pe baza de solvent avand avantajul continutului redus de compusi organici volatili, miros redus, neinflamabil in faza aplicarii, mai putin sensibil la umiditatea suportului, uscare rapida.
detalii email epoxidic pe baza de apa

Grund poliuretanic fara solvent

categorie: pardoseli
sistem rasini: uretanic
Se utilizeaza in sistem cu pardoseala poliuretanica seria E-360P. Are rol de inchderea porilor si fixarea suprafetelor din beton sau asfalt. In functie de sistemul poliuretanic ales se obtin pelicule elastice sau dure cu caracteristici foarte variate.
detalii grund poliuretanic fara solvent

Chit epoxidic, C-300-elastic, aplicabil pe suport umed

categorie: chituri
sistem rasini: epoxidic
Poate fi utilizat in sistem cu grunduri, vopsele sau pardoseli epoxidice si poliuretanie elastice, cu membrane hidroizolante lichide, poate fi armat cu fibre de sticla.
detalii chit epoxidic, c-300-elastic, aplicabil pe suport umed

Grund epoxidic fara solvent

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
Grundul epoxidic fara solvent, G-300P se utilizeaza in special ca grund de imbibare (amorsa, primer)a suprafetelor din beton pentru inchiderea porilor si rigidizarea suprafetei. Se utilizeaza in sistem cu pardoselile epoxidice, pardoselile poliuretanice autonivelante sau antiderapante.
detalii grund epoxidic fara solvent

Lac alchidic L550

categorie: lacuri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive suplimentare si in scop decorativ a suprafetelor metalice (otel, fonta, cupru, aluminiu).
detalii lac alchidic l550

Email nitro

categorie: vopsea, email
sistem rasini: nitrocelulozic
Produsul este destinat vopsirii suprafetelor din lemn (mobilier) .Poate fi aplicat si pe suprafete metalice, dar cu utilizare doar la interior, rezistenta la intemperii fiind scazuta.
detalii email nitro

Solutie Hidrofuganta

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Suprafetele tratate prezinta o rezistenta remarcabila la agentii de imbatranire (inghet - dezghet , U.V. , etc) datorita legaturilor siloxanice care se formeaza intre suport si rasina .

Uscarea este rapida pe toate suporturile neutre sau alcaline.

Solutia hidrofuganta modifica nesemnificativ porozitatea initiala a suprafetei, asigurand o respiratie normala a acesteia.

Caracterul hidrofug conferit suprafetei precum

detalii solutie hidrofuganta

Grund pe baza de apa

categorie: grunduri
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul este destinat imbunatatirii rezistentei mecanice a zidariei si aderentei vopselelor lavabile la suport.
detalii grund pe baza de apa

Email siliconic

categorie: vopsea, email
sistem rasini: siliconic
Produsul este destinat protectiei si decorarii suprafetelor metalice solicitate termic la temperaturi de pana la 600 grade Celsius.
detalii email siliconic

Email alchidic E520

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor metalice (fier, otel, fonta)
detalii email alchidic e520

Chit electroizolant

categorie: chituri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat folosirii in electrotehnica pentru echilibrarea rotoarelor motoarelor electrice sau a altor organe de masini in miscare rotativa, la chituirea defectelor tevilor din otel, fonta sau beton.
detalii chit electroizolant

Grund clorcauciuc

categorie: grunduri
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor din beton, caramida, metal si lemn, la interior sau exterior. Dupa uscare pelicula de grund prezinta o rezistenta sporita la agenti chimici cu agresivitate medie, la foc si la medii umede.
detalii grund clorcauciuc

Grund alchidic G-510

categorie: grunduri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor metalice (otel, fonta), a suprafetelor din beton, a lemnului sau a zidariei expuse la intemperii si umiditate ridicata.
detalii grund alchidic g-510

Solutie hidrofobizare

categorie: grunduri
sistem rasini: siliconic
Se utilizeaza in domeniul constructiilor civile si industriale. Efectul de hidrofobizare apare dupa 24 ore de la aplicare atingand maximul dupa aproximativ 7 zile.
detalii solutie hidrofobizare

Grund acrilic anticoroziv pe baza de apa

categorie: grunduri
sistem rasini: pe baza de apa
Grundul acrilic anticoroziv pe baza de apa se utilizeaza la protectia suprafetelor din metal, beton,zidarie, lemn, zinc, aluminiu, fibrociment,PVC, vopsele vechi alchidice. Dupa uscare pelicula are aspect mat si nu este lipicioasa. Se fabrica in culori la cerere, uzuale find rosu oxid si gri. Este rezistent la radiatii UV si umiditate. Se utizeaza la interior si exterior.
detalii grund acrilic anticoroziv pe baza de apa

Pardoseala epoxidica pe baza de apa

categorie: pardoseli
sistem rasini: pe baza de apa
Se urilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor interioare din beton, in hale industriale, ateliere auto, depozite, betoane umede.
detalii pardoseala epoxidica pe baza de apa

Email uretanic

categorie: vopsea, email
sistem rasini: uretanic
Se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din metal, lemn, zidarie, beton.
detalii email uretanic

Lac uretanic

categorie: lacuri
sistem rasini: uretanic
Se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din lemn metal si beton.
detalii lac uretanic

Lac acrilic pe baza de apa

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea lemnului si betonului la exterior si interior.
detalii lac acrilic pe baza de apa

Lac acrilouretanic pe baza de apa

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din lemn si beton, la interior si exterior.
detalii lac acrilouretanic pe baza de apa

Membrana Hidroizolanta M-810SB

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este utilizat la hidroizolarea suprafetelor verticale sau orizontale, la exterior sau interior. Adera bine pe suprafete din beton, tencuiala, caramida, gleturi. Dupa uscare formeaza o membrana de culoare neagra, elastica, impermeabila la apa. Membrana rezultata poate fi armata cu tesatura din fibra de sticla, tesatura aplicandu-se prin presare peste primul strat inainte de uscare.

La o grosime a membranei uscate de 0.6

detalii membrana hidroizolanta m-810sb

Membrana Hidroizolanta M-810ACS

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul se utilizeaza la hidroizolarea suprafetelor verticale sau inclinate, la exterior sau interior. Adera bine pe suprafete din beton, tencuiala, pelicule alchidice, epoxidice, suprafete zincate, suprafete acoperite cu membrana hidroizolanta seria 810SB. Membrana hidroizolanta mai poate fi utilizata la repararea acoperisurilor deteriorate acoperite cu carton clasic sau membrane uscate aplicate prin termosudare, la etansarea imbinarilor din

detalii membrana hidroizolanta m-810acs

Membrana Hidroizolanta M-810 ciment

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este utilizat la hidroizolarea suprafetelor verticale sau orizontale, la exterior sau interior. Adera bine pe suprafete din beton, tencuiala, caramida, gleturi. Dupa uscare formeaza o membrana de culoare gri, elastica, impermeabila la apa. Membrana rezultata poate fi armata cu tesatura din fibra de sticla, tesatura aplicandu-se prin presare peste primul strat inainte de uscare.

In functie de compozitie produsul poate f

detalii membrana hidroizolanta m-810 ciment

Chit epoxidic

categorie: chituri
sistem rasini: epoxidic

Chitul se utilizeaza la repararea cladirilor aflate in medii cu agresivitate ridicata sau cu utilizari speciale ( productie alimentara, farmaceutica, electronica, optica).


detalii chit epoxidic

Pardoseala epoxidica, E-300P-elastic

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
pardoseala elastica
detalii pardoseala epoxidica, e-300p-elastic

Lac poliuretanic elastic

categorie: lacuri
sistem rasini: uretanic
Utilizarea lacului poliuretanic impreuna cu grundul epoxidic elastic la protectie exterioara a suprafetelor din beton asigura o rezistenta avansata la intemperii si poluanti urbani. Poate fi utilizat la protectia UV a membranelor hidroizolante tip poliuree.
detalii lac poliuretanic elastic

Email poliuretanic elastic

categorie: vopsea, email
sistem rasini: uretanic
Se utilizeaza la protectia suprafetelor din beton, asfalt sau metal.
detalii email poliuretanic elastic

Tencuiala cuart pentru polistiren expandat

categorie: tencuieli
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din polistiren expandat, poliuretan expandat, la retusarea peretilor exteriori din beton care prezinta defecte de turnare (cavitati datorate bulelor de aer. Dupa uscare tencuiala poate fi vopsita cu vopsele lavabile sau vopsele lucioase pe baza de apa (acrilice, poliuretanice sau epoxidice).
detalii tencuiala cuart pentru polistiren expandat

Grund epoxidic, G-300P elastic, aplicabil pe suport umed

categorie: grunduri
sistem rasini: epoxidic
hidroizolatii, pardoseli
detalii grund epoxidic, g-300p elastic, aplicabil pe suport umed

Pardoseala epoxidica antiderapanta

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
Pardoseala epoxidica autonivelanta se utilizeaza in zone unde exista pericolul accidentarii prin alunecare datorita prezentei uleiurilor, grasimilor, umiditatii la limita inghetului. Aplicatii: pe puntea vaselor, platformelor marine, platforme sonde-foraj, abatoare, domeniul alimentar.
detalii pardoseala epoxidica antiderapanta
pardoseli epoxidice | lacuri electroizolante | tencuieli decorative | vopsele lavabile | hidroizolatii | web design In-Touch.ro