Cauta
Home Produse Domenii de Utilizare Sisteme de Rasini Contact
Cautari Asemanatoare

vopsea pentru tabla

Vopsea lavabila

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul este destinat vopsirii zidariei atat interioare cat si exterioare. Are aspect mat, permitand respiratia peretilor.
detalii vopsea lavabila

Vopsea antiderapanta

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Vopseaua clorcauciuc antiderapanta seria E-900AD se utilizeaza la vopsirea suprafetelor circulate ale navelor maritime sau fluviale de uz comercial sau agrement. Suprafata rugoasa obtinuta dupa vopsire reduce pericolul de alunecare pentru personalul aflat pe nava evitand astfel accidentarile.
detalii vopsea antiderapanta

Vopsea lavabila silicatica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la decorarea cladirilor la exterior si interior. Nu se utilizeaza pe suprafete din gips, gips-carton, asbest, suprafete moi si/sau elastice.
detalii vopsea lavabila silicatica

Vopsea clorcauciuc

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor din metal, lemn si beton, la interior sau exterior. Dupa uscare pelicula de vopsea prezinta o rezistenta sporita la foc, intarziind propagarea flacarii datorita compozitiei sale chimice.
detalii vopsea clorcauciuc

Vopsea termoreflectiva-vopsea pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Avantajele vopselelor termoreflective: 1.Imbunatatesc confortul oamenilor din interiorul cladirilor in zilele puternic insorite prin reflecsia radiatiilor infrarosii incidente pe acoperis si pereti. 2. Reduc consumul de energie electrica prin scurtarea timpului de functionare a aparatelor de aer conditionat. 3. Participa la mentinerea unei temperaturi reduse in orase. 4. Reduc variatiile mari de temperatura a peretilor si acoperisurilor, impi
detalii vopsea termoreflectiva-vopsea pe baza de apa

Vopsea antivegetativa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul serveste la vopsirea submersa a unei nave maritime sau la vopsirea unor recipienti cu utilizare in zone umede si calde.
detalii vopsea antivegetativa

Grund epoxi cu zinc G300Zn

categorie: grunduri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat utilizarii in zone cu umiditate ridicata, la protectia interioara a rezervoarelor de apa potabila sau menajera; asigura o protectie electrochimica la coroziune (asemanator suprafetelor zincate). In sistem cu vopseaua epoxidica intermediara si vopseaua poliuretanica, ca ultim strat constituie unul dintre cele mai avansate sisteme de protectie anticoroziva. Aceste sisteme sunt utilizate la protectia suprafetelor metalice din
detalii grund epoxi cu zinc g300zn

Amorsa

categorie: diverse
sistem rasini: epoxidic

Produsul este destinat folosirii in urmatoarele scopuri:

  • pentru tratarea suprafetelor din beton sau zidarie pentru a imbunatatii rezistenta la medii chimice umiditate si prafuire
  • ca grund de imbibare inaintea aplicarii unei vopsele epoxidice sau pardoseli autonivelante
  • pentru impermeabilizarea betonului din piscine , bazine de inot, etc
  • aplicarii pe suprafete orizontale si verticale, aplicarii pe be
detalii amorsa

Vopsea lavabila siliconica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul se utilizeaza la protectia si decorarea cladirilor la exterior si interior.
detalii vopsea lavabila siliconica

Lac acrilic mat pentru beton si piatra

categorie: lacuri
sistem rasini: acrilic
Lacul mat poate fi aplicat in forma de livrare sau usor diluat in functie de porozitatea betonului sau pietrei. Suprafata ce urmeaza a fi lacuita trebuie sa fie uscata, desprafuita fara pete de ulei sau alte impuritati. Temperatura de lucru poate fi cuprinsa intre 5 si 35 °C si o umiditate relativa a mediului de pana la 80%. Timpul de uscare este cuprins intre 5 si 8 ore in functie de temperatura, conditii atmosferice, curenti de aer si grosimea
detalii lac acrilic mat pentru beton si piatra

Lac poliuretanic mat pentru beton si piatra

categorie: lacuri
sistem rasini: uretanic
Pe suprafata de beton sau piatra se aplica intai un strat de grund de imbibare epoxidic apoi dupa 24 de ore se aplica lacul poliuretanic mat. Se prefera aplicarea ca prim strat a unui grund epoxidic deoarece are o toleranta mai mare la umiditate si o aderenta mai buna la suprafata din beton in schimb o rezistenta mai redusa la UV. Pelicula dupa uscare rezista la umiditate, apa sarata sau agenti chimici cu agresivitate medie, nu se inmoaie la radi
detalii lac poliuretanic mat pentru beton si piatra

Diluant nitro

categorie: diluanti
sistem rasini: nitrocelulozic

Produsul este destinat diluarii produselor nitrocombinate seria 205.


detalii diluant nitro

Diluant epoxi

categorie: diluanti
sistem rasini: epoxidic

Produsul este destinat diluarii grundurilor, vopselelor si lacurilor de acoperire pe baza de rasini epoxidice.


detalii diluant epoxi

Diluant alchidic D530

categorie: diluanti
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat diluarii grundurilor, emailurilor si lacurilor din seria 530.


detalii diluant alchidic d530

Diluant alchidic D550

categorie: diluanti
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat diluarii grundurilor, vopselelor si lacurilor de acoperire pe baza de rasini alchidice slabe si medii.


detalii diluant alchidic d550

Email nitro

categorie: vopsea, email
sistem rasini: nitrocelulozic
Produsul este destinat vopsirii suprafetelor din lemn (mobilier) .Poate fi aplicat si pe suprafete metalice, dar cu utilizare doar la interior, rezistenta la intemperii fiind scazuta.
detalii email nitro

Lac epoxidic

categorie: lacuri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat utilizarii ca lac de etansare a recipientilor din tabla sau la imbibarea suprafetelor de beton inainte de vopsire.
detalii lac epoxidic

Chit electroizolant

categorie: chituri
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat folosirii in electrotehnica pentru echilibrarea rotoarelor motoarelor electrice sau a altor organe de masini in miscare rotativa, la chituirea defectelor tevilor din otel, fonta sau beton.
detalii chit electroizolant

Email alchidic E510

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat protectiei anticorozive si in scop decorativ pentru suprafetele din lemn, metal (fier, otel, fonta), zidarie sau beton, la interior sau exterior.


detalii email alchidic e510

Hidrodur

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Se utilizeaza la tratarea partilor constituiente din beton ale podurilor, constructiilor civile si industriale, fundatiilor, conductelor, zonelor de trafic pietonal sau industrial, drumurilor, platformelor betonate, rezervoarelor de apa potabila si uzata la interior si exterior, bailor si dusurilor, la curatirea si dezodorizarea locatiilor pentru animale.

Tratarea cu Hidrodur-810 a sapelor din beton de clasa inferioara conduce la o c

detalii hidrodur

Email acrilic pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Emailul acrilic pe baza de apa seria E-810AC se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din metal (otel-carbon,zinc), grunduri anticorozive vechi, lemn, zidarie, beton, gips carton, polistiren expandat sau extrudat, tigle, carton ondulat. Pentru vopsiri noi suprafetele din otel-carbon trebuie grunduite cu un grund clasic pe baza de solvent sau cu un grund anticoroziv pe baza de apa seria G-810AC.
detalii email acrilic pe baza de apa

Lac acrilic pe baza de solventi pentru beton

categorie: lacuri
sistem rasini: acrilic
Se utilizeaza la impregnarea suprafetelor din beton normal sau amprentat. Dupa uscare confera suprafetei un aspect semimat sau lucios, rezistenta la apa, bioxid de carbon si UV. Se poate utiliza la interior sau exterior, impiedica prafuirea sau cretarea betonului.
detalii lac acrilic pe baza de solventi pentru beton

Lac acrilic pentru beton

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia suprafetelor din beton neted sau amprentat. Dupa uscare pelicula de lac limiteaza penetrarea in structura betonului a ionilor de clor, a bioxidului de carbon si apei, factori determinanti in procesul nedorit de macinare a betonului. Se aplica usor cu rola, pensula sau prin pulverizare in 1-2 straturi. Pelicula formata este rezistenta la radiatii UV si nu se albeste in prezenta apei. Suprafata din beton dupa lacuire poat
detalii lac acrilic pentru beton

Tencuiala cuart pentru polistiren expandat

categorie: tencuieli
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din polistiren expandat, poliuretan expandat, la retusarea peretilor exteriori din beton care prezinta defecte de turnare (cavitati datorate bulelor de aer. Dupa uscare tencuiala poate fi vopsita cu vopsele lavabile sau vopsele lucioase pe baza de apa (acrilice, poliuretanice sau epoxidice).
detalii tencuiala cuart pentru polistiren expandat

Email epoxidic pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Emailul epoxidic pe baza de apa se utilizeaza ca si emailul epoxidic clasic pe baza de solvent avand avantajul continutului redus de compusi organici volatili, miros redus, neinflamabil in faza aplicarii, mai putin sensibil la umiditatea suportului, uscare rapida.
detalii email epoxidic pe baza de apa

Masa de turnare epoxidica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: epoxidic
Masa de turnare epoxidica se foloseste în electrotehnica, electronica si energetica, la consolidare si umplere, la unele detalii constructive ale motoarelor si generatoarelor electrice, la consolidarea bobinelor în tamburi si ambreiaje electromagnetice, pentru lipirea carcaselor si a cilindrilor sparti de la transformatorii mari si mici, cât si pentru alte consolidari si reparatii de piese la masinile electrice. Este un material electroizolant, c
detalii masa de turnare epoxidica

Membrana Hidroizolanta M-810 ciment

categorie: hidroizolatii
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este utilizat la hidroizolarea suprafetelor verticale sau orizontale, la exterior sau interior. Adera bine pe suprafete din beton, tencuiala, caramida, gleturi. Dupa uscare formeaza o membrana de culoare gri, elastica, impermeabila la apa. Membrana rezultata poate fi armata cu tesatura din fibra de sticla, tesatura aplicandu-se prin presare peste primul strat inainte de uscare.

In functie de compozitie produsul poate f

detalii membrana hidroizolanta m-810 ciment

Adeziv constructii

categorie: adezivi
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este destinat folosirii ca adeziv de interior la lipirea gresiei, faiantei, hartiei, cartonului, materialelor termoizolante (vata de sticla, bazaltica, polistiren expandat, impaslitura textila, etc).

Produsul poate fi utilizat ca adaos in compozitia zugravelilor, betoanelor si mortarelor inbunatatind elasticitatea si adezivitatea acestora, ca amorsa prin diluare cu apa.


detalii adeziv constructii

Lac ignifug pe baza de apa

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul este destinat utilizarii pe suport lemnos pentru a impiedica aparitia incendiilor sau pentru a le intarzia propagarea in cazul aparitiei incendiului in zone neprotejate. Se recomanda aplicarea lui numai la interior (poduri, hale industriale din lemn, mansarde), acolo unde apa nu poate patrunde.
detalii lac ignifug pe baza de apa

Email alchidic E520

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor metalice (fier, otel, fonta)
detalii email alchidic e520

Email alchidic E530

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor din metal, lemn sau beton.
detalii email alchidic e530

Email alchidic E550

categorie: vopsea, email
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive, retusurilor si decorarii suprafetelor metalice (otel, fonta, cupru, bronz), dar si a suprafetelor din lemn si beton.
detalii email alchidic e550

Email siliconic

categorie: vopsea, email
sistem rasini: siliconic
Produsul este destinat protectiei si decorarii suprafetelor metalice solicitate termic la temperaturi de pana la 600 grade Celsius.
detalii email siliconic

Email clorcauciuc

categorie: vopsea, email
sistem rasini: clorcauciuc
Produsul este destinat protectiei si decorarii suprafetelor din otel, fonta, beton si lemn; prezinta rezistenta sporita la medii chimice (acizi, baze, uleiuri, apa), precum si o rezistenta sporita la foc.
detalii email clorcauciuc

Chit de cutit

categorie: chituri
sistem rasini: pe baza de apa

Produsul este destinat uniformizarii suprafetelor din lemn, beton si zidarie, la chituirea imbinarilor placilor din gips-carton, la fixarea placilor termoizolante si fonoizolante.


detalii chit de cutit

Chit nitro de stropit

categorie: chituri
sistem rasini: nitrocelulozic

Produsul este destinat uniformizarii suprafetelor din lemn, metal sau beton.


detalii chit nitro de stropit

Diluant vinilic

categorie: diluanti
sistem rasini: vinilic

Produsul este destinat diluarii grundului reactiv seria G400


detalii diluant vinilic

Diluant alchidic D510

categorie: diluanti
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat diluarii grundurilor, vopselelor si lacurilor de acoperire pe baza de rasini alchidice grase.

detalii diluant alchidic d510

Diluant alchidic D525

categorie: diluanti
sistem rasini: alchidic

Produsul este destinat diluarii lacurilor electroizolante de acoperire sau impregnare pe baza de rasini alchido-melaminice sau alchido-fenolice cu uscare la cald, la temperaturi de pana la 160 grade Celsius.


detalii diluant alchidic d525

Email epoxi

categorie: vopsea, email
sistem rasini: epoxidic
Produsul este destinat vopsirii suprafetelor din metal, beton si lemn.
detalii email epoxi

Diluant siliconic

categorie: diluanti
sistem rasini: siliconic

Produsul este destinat diluarii produselor din seria 600.


detalii diluant siliconic

Diluant clorcauciuc

categorie: diluanti
sistem rasini: clorcauciuc

Produsul este destinat diluarii vopselelor, lacurilor si grundurilor din seria 900.


detalii diluant clorcauciuc

Grund vinilic

categorie: grunduri
sistem rasini: vinilic
Produsul este destinat grunduirii suprafetelor din tabla zincata, a peretilor si plafoanelor ce intra in alcatuirea suprastructurii interioare a navelor maritime.
detalii grund vinilic

Solutie fungicizare

categorie: diverse
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat folosirii ca impregnant si fungicizant, la diminuarea cantitatii de produs de finisare pentru material lemnos. Ca produse de finisare pot fi utilizate: lacuri, grunduri, vopsele pe baza de rasini alchidice sau acrilo-poliuretanice utilizate cel mai frecvent la exterior. Impregnantul G516F poate fi utilizat ca atare protejand lemnul timp de 1-2 ani; dupa aceasta perioada lemnul se va reimpregna.
detalii solutie fungicizare

Impregant - hidrofobizant G516HF

categorie: diverse
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat utilizarii ca impregnant de hidrofobizare si fungicizare. Se utilizeaza numai la exterior, pentru mobilier de gradina, garduri, acoperisuri, case din lemn, etc.
detalii impregant - hidrofobizant g516hf

Tencuiala cuart

categorie: tencuieli
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea exterioara a cladirilor. Se aplica in special la baza peretilor pentru o protectie avansata la intemperii (ploi, vant, UV, inghet-desghet).
detalii tencuiala cuart

Lac alchidic L520

categorie: lacuri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive si imbunatatirii luciului reflectoarelor metalice aluminizate pentru faruri auto
detalii lac alchidic l520

Lac beton-antievaporare

categorie: lacuri
sistem rasini: pe baza de apa
La mentinerea umiditatii in betoanele proaspat turnate sau decofrate evitand uscarea prematura a betonului. O evaporare rapida a apei din stratul de beton, fenomen frecvent intalnit in zilele calduroase, conduce la o hidratare insuficienta a acestuia, caracteristicile mecanice fiind puternic afectate. Suplimentar antievaporantul impiedica eroziunea si prafuirea suprafetelor din beton prin realizarea unei bariere impotriva gazelor de esapament, bi
detalii lac beton-antievaporare

Grund epoxidic fara solvent

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
Grundul epoxidic fara solvent, G-300P se utilizeaza in special ca grund de imbibare (amorsa, primer)a suprafetelor din beton pentru inchiderea porilor si rigidizarea suprafetei. Se utilizeaza in sistem cu pardoselile epoxidice, pardoselile poliuretanice autonivelante sau antiderapante.
detalii grund epoxidic fara solvent

Praf antilipire-beton amprentat

categorie: pardoseli
sistem rasini: epoxidic
Praful decofrant, antilipire, nu afecteaza calitatea suprafetei betonului amprentat, betonul putand fi ulterior protejat cu un lac rezistent la umiditate si UV. Ambele produse, “praf antilipire” si “lac pentru beton amprentat” sunt realizate in cadrul societatii noastre, colorarea realizandu-se la cerere.
detalii praf antilipire-beton amprentat

Grund epoxidic, G-300P elastic, aplicabil pe suport umed

categorie: grunduri
sistem rasini: epoxidic
hidroizolatii, pardoseli
detalii grund epoxidic, g-300p elastic, aplicabil pe suport umed
pardoseli epoxidice | lacuri electroizolante | tencuieli decorative | vopsele lavabile | hidroizolatii | web design In-Touch.ro