Cauta
Home Produse Domenii de Utilizare Sisteme de Rasini Contact
Cautari Asemanatoare

catalog culori lavabila

Vopsea lavabila

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul este destinat vopsirii zidariei atat interioare cat si exterioare. Are aspect mat, permitand respiratia peretilor.
detalii vopsea lavabila

Vopsea lavabila siliconica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Produsul se utilizeaza la protectia si decorarea cladirilor la exterior si interior.
detalii vopsea lavabila siliconica

Vopsea lavabila silicatica

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la decorarea cladirilor la exterior si interior. Nu se utilizeaza pe suprafete din gips, gips-carton, asbest, suprafete moi si/sau elastice.
detalii vopsea lavabila silicatica

Grund acrilic anticoroziv pe baza de apa

categorie: grunduri
sistem rasini: pe baza de apa
Grundul acrilic anticoroziv pe baza de apa se utilizeaza la protectia suprafetelor din metal, beton,zidarie, lemn, zinc, aluminiu, fibrociment,PVC, vopsele vechi alchidice. Dupa uscare pelicula are aspect mat si nu este lipicioasa. Se fabrica in culori la cerere, uzuale find rosu oxid si gri. Este rezistent la radiatii UV si umiditate. Se utizeaza la interior si exterior.
detalii grund acrilic anticoroziv pe baza de apa

Email acrilic pe baza de apa

categorie: vopsea, email
sistem rasini: pe baza de apa
Emailul acrilic pe baza de apa seria E-810AC se utilizeaza la protectia si decorarea suprafetelor din metal (otel-carbon,zinc), grunduri anticorozive vechi, lemn, zidarie, beton, gips carton, polistiren expandat sau extrudat, tigle, carton ondulat. Pentru vopsiri noi suprafetele din otel-carbon trebuie grunduite cu un grund clasic pe baza de solvent sau cu un grund anticoroziv pe baza de apa seria G-810AC.
detalii email acrilic pe baza de apa

Grund alchidic G-510

categorie: grunduri
sistem rasini: alchidic
Produsul este destinat protectiei anticorozive a suprafetelor metalice (otel, fonta), a suprafetelor din beton, a lemnului sau a zidariei expuse la intemperii si umiditate ridicata.
detalii grund alchidic g-510

Tencuiala cuart

categorie: tencuieli
sistem rasini: pe baza de apa
Se utilizeaza la protectia si decorarea exterioara a cladirilor. Se aplica in special la baza peretilor pentru o protectie avansata la intemperii (ploi, vant, UV, inghet-desghet).
detalii tencuiala cuart
pardoseli epoxidice | lacuri electroizolante | tencuieli decorative | vopsele lavabile | hidroizolatii | web design In-Touch.ro